Skip links

Dakpannen Schoonmaken Noordwijkerhout

Dakpannen ontmossen Noordwijkerhout

Wilt u uw dakpannen ontmossen in Noordwijkerhout? Wij helpen u daar graag bij. Mos en algen zorgen binnen de kortste keren voor dakschade en daarom is regelmatig dakpannen ontmossen aan te raden. Na het reinigen kunt u vervolgens uw dak laten impregneren of een coating laten aanbrengen, zodat het mos na verwijdering voorlopig ook weg blijft. Hoewel sommige mensen ervoor kiezen zelf het mos te verwijderen van hun dak, is het aan te raden een professional in de arm te nemen. Mos verwijderen te Noordwijkerhout is een precies werkje en bij een onjuiste behandeling kan het dak beschadigd raken.

Mos verwijderen Noordwijkerhout

Waarom dakpannen ontmossen Noordwijkerhout?

Wanneer u regelmatig het mos laat verwijderen, zal uw dak langer meegaan. Dakpannen worden poreus onder de invloed van mos en op platte daken zorgt de begroeiing al snel voor lekkages. Daarnaast zal op den duur uw dakisolatie verslechteren, waardoor uw stookkosten omhoog gaan. Het is natuurlijk beter dit soort zaken te voorkomen dan te genezen. Regelmatig het dak mosvrij maken is op de lange termijn kostenbesparend. U verlengt de levensduur van uw dak en na het mos verwijderen in Noordwijkerhout ziet uw dak er ook nog eens eens stuk mooier uit!

Dakpannen ontmossen Noordwijkerhout

Hoeveel kost mos verwijderen Noordwijkerhout?

Niet alleen het aantal vierkante meters van uw dak wordt in de berekening opgenomen, maar ook het soort dakbedekking. Zo vragen keramische dakpannen om een andere aanpak dan betonnen dakpannen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om na het mos verwijderen in Noordwijkerhout direct uw dak door ons te laten coaten of impregneren. Deze combinatie kost u in de eerste instantie wat meer, maar in de toekomst zal het onderhoudskosten besparen. Voor een exacte prijs voor het dakpannen ontmossen in Noordwijkerhout kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Prijzen opvragen?
Return to top of page