Skip links

Dakpannen Schoonmaken Leerdam

Dakpannen ontmossen Leerdam

Wilt u uw dakpannen ontmossen in Leerdam? Wij helpen u daar graag bij. Mos en algen zorgen binnen de kortste keren voor dakschade en daarom is regelmatig dakpannen ontmossen aan te raden. Na het reinigen kunt u vervolgens uw dak laten impregneren of een coating laten aanbrengen, zodat het mos na verwijdering voorlopig ook weg blijft. Hoewel sommige mensen ervoor kiezen zelf het mos te verwijderen van hun dak, is het aan te raden een professional in de arm te nemen. Mos verwijderen te Leerdam is een precies werkje en bij een onjuiste behandeling kan het dak beschadigd raken.

Mos verwijderen Leerdam

Waarom dakpannen ontmossen Leerdam?

Wanneer u regelmatig het mos laat verwijderen, zal uw dak langer meegaan. Dakpannen worden poreus onder de invloed van mos en op platte daken zorgt de begroeiing al snel voor lekkages. Daarnaast zal op den duur uw dakisolatie verslechteren, waardoor uw stookkosten omhoog gaan. Het is natuurlijk beter dit soort zaken te voorkomen dan te genezen. Regelmatig het dak mosvrij maken is op de lange termijn kostenbesparend. U verlengt de levensduur van uw dak en na het mos verwijderen in Leerdam ziet uw dak er ook nog eens eens stuk mooier uit!

Dakpannen ontmossen Leerdam

Hoeveel kost mos verwijderen Leerdam?

Niet alleen het aantal vierkante meters van uw dak wordt in de berekening opgenomen, maar ook het soort dakbedekking. Zo vragen keramische dakpannen om een andere aanpak dan betonnen dakpannen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om na het mos verwijderen in Leerdam direct uw dak door ons te laten coaten of impregneren. Deze combinatie kost u in de eerste instantie wat meer, maar in de toekomst zal het onderhoudskosten besparen. Voor een exacte prijs voor het dakpannen ontmossen in Leerdam kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Prijzen opvragen?
Return to top of page